Bij ons bent u terecht voor het volgende:

Studiewijzer & advies (Nationaal/Internationaal)

Een groot deel van de studenten weet niet precies welke studie zij willen doen en waar ze daarvoor terecht kunnen. Wij maken je studiewijs en geven advies welke studie het best bij jou past… GRATIS!
In het buitenland studeren? Geen nood! Wij voorzien je van alle informatie.

Maak contact met ons!

Studiecoaching

Door middel van onze studiecoaching bieden wij ondersteuning op het gebied van studievaardigheden. Wij focussen ons hier op de studiehouding, het maken van studieplanningen, doelen stellen, samenvattingen en overhoorvragen. Ook besteden wij aandacht aan motivatieproblemen, faalangst of uitstelgedrag. Studiecoaching geschiedt online (E-coaching) met enkele contactmomenten.

Trainingen (studenten en professionals)

Om de studenten die skills bij te brengen verzorgen wij ook studentvriendelijke trainingen. Dit zijn trainingen speciaal voor studenten, zoals: Timemanagement, Student Leiderschap, Projectmanagement voor studenten, Mind Mapping, Solliciteren, Presentatietechnieken en spreekvaardigheden.

Ook aan personen uit de werkende klasse en professionals kunnen wij trainingen verzorgen.
Bekijk ons trainingsoverzicht.

Huiswerkbegeleiding (GLO, VOJ, VOS)

Wij beschikken over het grootste netwerk van deskundige en ervaren huiswerkbegeleiders. Heb jij of heeft uw kind huiswerkbegeleiding nodig? Weet u niet waar u daarvoor terecht kunt zijn? Wij linken u met het meest nabijgelegen deskundige.

Scriptiebegeleiding en nakijkservice

Het is van belang om jouw werkstuk of scriptie binnen de vastgestelde periode af te hebben. Ook dient het te voldoen aan de eisen. Wij kunnen je linken met de juiste begeleider die gespecialiseerd is in hetgeen waarin jij moet afstuderen.
Voor een 100% controle van jouw scriptie of werkstuk wordt de focus gelegd op spelling en grammatica, zinsconstructie en typefoutjes. Hiervoor werken wij samen met een betrouwbare partner.
Heb je behoefte hieraan? Maak gauw contact!

Informatie over stage

Een belangrijk onderdeel van je studie: “Stage lopen om te proeven hoe het is in de realiteit.” Maar vaak genoeg is het een zoektocht naar stageplekken. Met ons overzicht proberen wij die zoektocht te beperken. Bekijk het overzicht!

Geïnteresseerd in een van onze diensten? Maak gauw contact met ons!

Weet jij nog niet welke studie bij jou past?

Bespaar tijd en moeite! Wij gaan samen met jou na welke studie het best bij jou past en waar je terecht kunt daarvoor. Bij ons haal je die informatie op 1 plek. GRATIS!

 
1
Maak contact met Jamur Institute

Je studie carrière begint met deze stap! Aarzel niet en maak gerust contact met ons.

2
Intake gesprek

Dit is een verkennend of oriënterend gesprek om na te gaan wat je precies wilt studeren. Op basis hiervan kunnen wij van Jamur Institute waardevolle en vrijblijvend advies geven.