Jamur Institute of Education & Advice is een jonge en dynamische onderneming in de educatie sector, die gespecialiseerd is in het verzorgen van korte, kwalitatieve op maat gesneden trainingen, studiebegeleiding en advies. Het team bestaat uit capabele proactieve Surinamers met jarenlange jongeren, studenten en educatie ervaring.

De oprichting van de onderneming is gelijkgesteld aan de inschrijving bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF): 30 juni 2017.

Visie

Elke student moet studiesucces beleven. Wij willen ons bedrijf samen laten groeien met de student.

Missie

Wij leggen de nadruk op de (persoonlijkheids) vorming en motivatie van de student door hen te informeren, coachen en te adviseren en hiernaast ook door het verzorgen van trainingen en het organiseren van educatie evenementen.

Doel

Ons doel is om bij te dragen aan de persoonlijkheidsvorming en ontwikkeling van, in het bijzonder, de student zodat die een waardige persoon wordt en een positieve bijdrage levert aan de opbouw van Suriname.

Kernwaarden

  • Toekomstgericht
  • Informatief
  • Betrokkenheid
  • Transparantie


De naam Jamur JAMUR betekent paddenstoel in het Javaans (Indonesië). Een paddenstoel wordt ook omschreven als wegwijzer of richtingwijzer. Verder heeft een paddenstoel (bijna) de vorm van een paraplu. Hiermee willen wij aangeven dat de informatie over studiemogelijkheden op universitair- en Hbo-niveau, begeleiding en advies, het verzorgen van korte trainingen en educatie events op één plek te vinden is. Gecentraliseerd dus!

Onze slogan is: “Inform. Get Motivated. Be Successful”

Weet jij nog niet welke studie bij jou past?

Bespaar tijd en moeite! Wij gaan samen met jou na welke studie het best bij jou past en waar je terecht kunt daarvoor. Bij ons haal je die informatie op 1 plek. GRATIS!

 
1
Maak contact met Jamur Institute

Je studie carrière begint met deze stap! Aarzel niet en maak gerust contact met ons.

2
Intake gesprek

Dit is een verkennend of oriënterend gesprek om na te gaan wat je precies wilt studeren. Op basis hiervan kunnen wij van Jamur Institute waardevolle en vrijblijvend advies geven.